Selecteaza limba

Bine ati venit

VASICOS CENTER SRL va ofera posibilitatea de a locui intr-un cartier modern, dotat cu toate utilitatile, accesibil si linistit.

La mijlocul anului 2005 s-au inceput lucrarile la Cartierul Bratieni. Acesta este situat in Stefanesti, langa Centrul de Cultura Bratianu, la circa 200 de metri de Vila Florica, resedinta familiei Bratianu, pe o suprafata de 100.000 mp, in terase.

Proiectul prevede realizarea a 100 de locuinte rezidentiale tip duplex (cuplate) si single, cu suprafete construite incepand de la cca. 220 mp, situate pe loturi de teren cu suprafete cuprinse intre 460 si 1.000 mp, urmand a fi predate beneficiarilor la stadiul de finisare la cheie.

Istorie si traditie

Dintre cladirile gospodariei Bratianu, aflate in domeniul de la Florica - judetul Arges - si nationalizate fortat in luna iunie a anului 1948 se mai pastreaza doar cladirile Statiunii de cercetari zootehnice "Florica" (astazi Statiunea de Cercetarii si Productie Viti-vinicola Stefanesti), cladirea cramei si uzinei electrice si cladirea de la Gradinari, de langa biserica. Acestora li se adauga, pentru a intregi ansamblul arhitectural, biserica si casa din deal, vila "Florica".

  • Single 1, Duplex A si B nu mai sunt disponibile

    Va anuntam ca vilele Single 1 nu mai sunt disponibile catre vanzare deoarece au fost incheiate contracte de vanzare pentru toate. In continuare...

  • Am lansat un nou website

    Dupa mai bine de patru ani de la demararea proiectului Cartier Bratieni, am lansat un nou website adaptat tendintelor actuale si mult mai...